Title Image

Ons verhaal

BEAUNOIR IS FOR THE NIGHT LOVERS

THE ONES THAT DARE TO EMBRACE THE STARS

BEAUNOIR werd opgericht door Katie Kindermans.

Een sterke passie voor interieur en kleur, gecombineerd met smaak en een scherp oog voor detail. Dat is waar Katie voor staat. Dankzij haar 17 jaar ervaring in de sector weet ze als geen ander haar klanten optimaal te adviseren over slaapcomfort. Mede door haar eigen ervaring en aanhoudende rugklachten besloot ze een persoonlijk slaapconcept op te starten. BeauNoir was geboren. De collectie, ooit gestart met stijlvol, luxueus, kwalitatief bedlinnen is vandaag uitgegroeid tot een aanbod van matrassen, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden, bedaccessoires en slaapkamer advies. Kortom, kiezen voor BeauNoir is kiezen voor elegantie, kwaliteit, kennis, klantgerichtheid en een slaapbeleving volgens jouw wensen. Oh ja. “BeauNoir” is een franse benaming en staat voor Beau “mooi” en Noir “donker”, als in de nacht. Dit omschrijft in 1 woord wat we doen. Jou een mooie en zalige nacht laten beleven.

Passie voor kleur

Katie is al van kindsbeen gefascineerd door kleuren. ``Want``, zo zegt ze, ``zonder kleur zou de wereld er maar saai uitzien``. Later kreeg ze ook de microbe voor interieurinrichting te pakken, met bijzondere aandacht voor de slaapkamer.

“Geef je slaapkamer een persoonlijke touch met BeauNoir”
Eenvoud siert

Kiezen voor BeauNoir, is kiezen voor elegantie. Met boxsprings, matrassen en beddengoed die een streling zijn voor het oog én de huid. Geen overbodige franjes, wel zalig zacht slapen, nacht na nacht.

Mix & Match

Wil je je slaapkamer naar je hand zetten met je favoriete kleuren en stoffen? Spring dan zeker eens binnen in één van onze verkooppunten en kies voor BeauNoir-boxsprings en -bedlinnen op jouw maat.

17
jaar ervaring

in de slaapsector

4
verkooppunten

in België

22
kleuren bedlinnen

9 kleuren percale katoen + 13 kleuren katoensatijn

141
standaard stoffen

voor bedkleding van de boxsprings, hoofdborden en bedaccessoires