Title Image

Onze diensten

BEAUNOIR AT YOUR SERVICE

Onze troeven & waarom onze klanten steeds voor ons blijven kiezen?
Na ruim 17 jaar ervaring in bedding kunnen we wel stellen dat we bij BeauNoir goed weten wat belangrijk is. Onze klanten!
Daarom bieden we speciaal voor jullie een aantal extra BeauNoir diensten aan. At your service!

Slaapadvies op maat

Wil je slaapadvies over je huidig bed? Wat is er nog goed? Wat kan beter? Wat zou de oorzaak kunnen zijn van je slaapprobleem? Welke matras of boxspring past het best bij jouw wensen? BeauNoir is een slaapspecialist, dat zich richt op slaapcomfort. Onze slaapadviseurs begeleiden je persoonlijk in jouw zoektocht naar de beste slaapoplossing, op maat van jouw lichaam, slaapbehoeften en persoonlijke voorkeuren. Dit doen ze aan de hand van een gerichte vragenlijst. Ons advies reikt verder dan de keuze van een bed. We willen een inspiratiebron zijn en elke klant een totaalbeleving bieden voor de slaapkamer. Wanneer je een BeauNoir bed koopt krijg je bovendien een unieke slaapcomfortgarantie. Dit houdt in dat je de aangekochte matras binnen een termijn van 30 dagen kan ruilen indien je niet tevreden bent van het ligcomfort.

PS: lees zeker onze blog! Je vindt er advies over boxsprings, matrassen, beddengoed en andere bruikbare tips over onderhoud en slapen.

BeauNoir je bedroom in stijl met ons advies

Wat is jouw slaapkamerstijl? Past je nieuwe boxspring wel in je slaapkamer? Welke stoffen en kleuren passen het best? Of heb je een guesthouse, B&B, klein hotel of gewoon heel veel slaapkamers in huis? Wij helpen je graag mee nadenken over kleuren, stoffen en accessoires. Dit doen we op basis van een foto van je slaapkamer waarop wij dan verder werken met een voorstel van model en kleuren voor het bed.

For.Every.Body op maat

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. In een goed en fijn bed. Een bed dat helemaal bij je past. Want een bed is iets heel persoonlijks. BeauNoir verdiept zich graag in de vraag van haar klanten want soms is een “standaard” bed niet voldoende. Daarom bedenken we oplossingen op maat voor onze klanten. Het ontwikkelen van deze klantgerichte projecten vraagt een sterke opvolging en flexibiliteit. We begeleiden jouw vraag van het eerste gesprek tot de installatie en nazorg. Interesse? Maak telefonisch een afspraak voor een gesprek in een winkel bij jou in de buurt.

Bedgeheimen nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van BeauNoir nieuws, tips & advies, acties en meer?
Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief.