welkom

op de ontdekkingsreis van kleur!

follow our awesomeness
  • Geen producten in je winkelmand.
sidearea-image sidearea-image
naar boven

Oké, in je slaapkamer zijn je ogen meestal dicht. Maar dat wil niet zeggen dat de kamer saai ingericht moet zijn, toch? Wil je je slaapkamer inrichten en voor wat gezelligheid zorgen? Ga aan de slag met (één van) deze tips en tover je slaapkamer om in een Pinterest-perfect ruimte.

Gebruik iets ouds

Een oude koffer, een oude kast, die heerlijke schommelstoel die je op een rommelmarkt op de kop kon tikken, fotokadertjes of schilderijen … Met een ‘oud’ meubelstuk of interieuraccessoire vol karakter voeg je niet alleen een persoonlijke touch toe, maar geef je de ruimte meteen ook een authentieke uitstraling. Ook al kan je bijvoorbeeld maar één hoekje van je slaapkamer op die manier gezellig maken .

Eenvoud siert, zeggen ze, maar georganiseerde chaos kan net zorgen voor die Pinterest-perfect slaapkamer.

Vergeet de muren niet

Een paar posters met grappige quotes, een muur met een behang met toffe print, een muur met enkele schappen vol planten, … Kies er een muur uit en doe daar iets mee om ze eruit te laten springen. Als dat mogelijk is, kies dan de muur achter je bed. Op die manier trek je nog meer de aandacht naar dat gezellige plekje waar het helemaal om draait. Hou daarbij ook rekening met de invloed van kleuren.

 

 

Maak een schrijf- of leeshoekje

Als je graag leest of schrijft, straalt er natuurlijk niets zo veel gezelligheid uit als een hoekje dat helemaal ingericht is op jouw favoriete tijdverdrijf. En natuurlijk kan je dat in de slaapkamer inrichten! Het leukste voordeel van zo’n hoekje? Word je moe van al dat schrijven of lezen? Dan kan je je gauw even neervlijen in je bed.

Hang een mooie lamp boven je bed

Zet je bed, dat gezellige plekje waar je helemaal tot rust kan komen, letterlijk in de spotlight met een mooie lamp erboven. Dimbare verlichting met een warme gloed is daarbij the best of both worlds: je kan je kleren terugvinden en je kan het ook lekker knus en romantisch maken. Hoe groter of hoe specialer de lamp, hoe meer aandacht je trekt naar dat ene stuk – logisch. Besteed dan ook de nodige tijd om te beslissen welke lamp het wordt. Denk ook aan sfeerlichtjes rond je bed, in je leeshoekje, rond planten etc. en maak het zo extra gezellig!

 

 

Wees creatief met lakens en kussens

Ha, we zouden bijna het bed vergeten. Je bed moet de grootste eyecatcher van je slaapkamer zijn. Met de keuze van bedlinnen zet je helemaal de toon. Kies je voor het effen gekleurde beddengoed van BeauNoir, dan kan je je helemaal laten gaan met accessoires, sierkussens, plaids, verschillende natuurlijke materialen, etc. die de nodige aandacht verdienen. Je moet dan immers geen rekening houden met drukke prints die te veel aandacht vragen.

Zo, nu kan je je helemaal gaan uitleven! Veel plezier met je slaapkamer inrichten!