welkom

op de ontdekkingsreis van kleur!

follow our awesomeness
  • Geen producten in je winkelmand.
sidearea-image sidearea-image
naar boven
Image Alt

Verzending

Levering via Bpost

Voor verzending werkt BeauNoir met Bpost om de best mogelijke verzendservice te bieden.

Leveringen via Bpost@home worden aangeboden op werkdagen. Indien u niet aanwezig bent op het door u gekozen leveringsadres, zal het pakket in één van de Bpost afhaalpunten in uw buurt ter beschikking gesteld worden voor afhaling. U krijgt vervolgens 14 dagen de tijd om het pakket op te halen, daarna wordt het terug naar BeauNoir gestuurd. Wij zullen dan contact met u opnemen om opnieuw de levering van uw bestelling te regelen. Bijkomende kosten kunnen van toepassing zijn.

Heeft u gekozen voor levering in één van de Bpost afhaalpunten? Neem de e-mail mee die u heeft ontvangen van Bpost, waarop een unieke barcode staat vermeld. U krijgt 14 dagen tijd om het pakket op te halen, daarna wordt het terug naar BeauNoir gestuurd. Wij zullen dan contact met u opnemen om opnieuw de levering van uw bestelling te regelen. Bijkomende kosten kunnen van toepassing zijn.

! OPGELET ! Deze regels gelden enkel voor pakjes die in België geleverd worden. Voor pakjes die in het buitenland geleverd worden, gelden de regels van de internationale partners.

Tarieven

Wij bieden gratis verzending aan binnen België vanaf een bestelling boven de € 150. Voor andere bestellingen gelden de volgende tarieven:

België

Bpost@home: € 7,00
Bpost@afhaalpunt: € 6,00

Nederland

Bpost@home: € 11,00

Frankrijk

Bpost@home: € 15,00

Luxemburg

Bpost@home: € 12,00